Zakelijk

Zakelijke Oplossingen

Maak kennis met onze zakelijke telecom oplossingen en ervaar onze service.

MKB EN GROOT ZAKELIJK

Als bedrijf zijnde is het belangrijk dat uw werknemers altijd bereikbaar zijn. Een goed werkende mobiele toestel is hierom belangrijk. Dit om de productiviteit van de werknemers op peil te houden. GSM Reparatie Tilburg geeft zakelijke klanten alles in handen om efficiënt gebruik te maken van hun phone park. Zo hanteren wij voor zakelijke klanten een zeer scherpe prijs. Wilt u een vrijblijvende en persoonlijk adviesgesprek over de oplossingen die wij op zakelijk gebied aanbieden? Neem direct contact met ons op, onze experts staan voor uw klaar.

DUURZAMERE OPLOSSING VOOR UW PHONE PARK

In het verleden werd er vaak gekozen voor een nieuwe smartphone, maar anno 2020, het tijdperk met milieuvervuiling en de transitie naar een circulaire economie is dat niet zo zeer te verantwoorden. Kiest u ook voor duurzame oplossingen voor uw phone park? Dan bent u als zakelijk klant bij ons terecht voor het inkopen van verschillende smartphone merken en modellen. Onze oplossingen zijn niet alleen duurzaam, maar worden ook tegen scherpe prijzen aangeboden.

REPARATIE EN NAZORG

GSM Reparatie Tilburg kan u van dienst zijn bij de reparatie van verschillende type devices, zoals laptops, computers, tablets, smartphones en smartwatches. U bent bij ons op de locatie welkom, zodat wij onder genot van een bakje koffie de mogelijkheden voor uw bedrijf kunnen bespreken.

Heeft u een drukke agenda en dus geen tijd om langs te komen? Kies dan voor het opsturen van uw toestellen of laat één van onze experts bij u op de locatie langskomen. Voor iedere type ondernemer hebben wij een geschikte oplossing.

TELEFOONACCESSOIRES

Voor bedrijven en winkels verkopen wij efficiënte en kwalitatieve telefoonaccessoires voor alle grote merken onder eigen merk. Het voordeel: kwaliteit voor een soepele prijs. U kunt bij ons terecht voor onder andere; opladers, autoladers, headsets, tempered glass en telefoonhoesjes.

Vragen over GSM Reparatie Tilburg Zakelijk of wilt u meer informatie over de services? Laat u dan terugbellen door een van onze accountmanagers.

Onze Voordelen

Klantvriendelijk
Reparatie garantie
Kwalitatieve onderdelen
Open keuken
Scherpe prijzen
Geen onderzoekskosten
Ruime voorraad
Snel gerepareerd

en meer...

Speciaal voor ZZPers! Standaard €5,- korting bij een uitbesteding boven €50,-.

Als MKB krijg jij en je personeel na de reparatie van je smartphone een telefoonhoesje (t.w.v. 20,-) GRATIS CADEAU.

Voor groot zakelijk bieden wij op maat support- en reparatieservice. Vraag een offerte aan!

Extra Zakelijke Voordeel

Als zakelijke klant spaart u bij ieder aankoop of reparatie loyaliteitspunten. Deze punten kunnen ingezet worden voor extra korting op uw reparatiekosten of aankoop.

device
Scroll to Top